Opravy potrubí bez nářadí a lepidel

pan Fitinka 12.06.2018

S pomocí bandáže opravíte netěsnosti i praskliny v potrubí během několika minut

Prasklé potrubí je noční můrou každého. Obzvlášť, když k prasknutí dojde v tu nejméně vhodnou chvíli a na řešení není moc času. Potřebujete vyřešit havárii okamžitě a jste bez nářadí? Nejlépe poslouží speciálně upravená bandáž, která rychle přilne a utěsní vzniklou prasklinu během několika minut. 

Stačí přidat vodu

Chemstr bandáž na opravu prasklého potrubí je ideální první pomoc při havárii a je skvělou pomůckou do provozů se systémem trubek. Pro její aplikaci nepotřebujete žádné nářadí ani lepidlo. Jediným aktivátorem je díky použité impregnované tkanině voda. Po odpažení vody bandáž vytvrdne. Nemusíte tak kvůli prosakujícímu spoji či prasklině shánět opraváře ve špičce a řešit situaci v časovém presu. 

Ideální řešení pro kov i plast

S bandáží Chemstr snadno opravíte kovové i plastové potrubí do průměru 500 mm s netěsností o velikosti 3–6 mm. Navzdory rychlé a jednoduché aplikaci je bandáž vysoce odolná a nenaruší ji nafta, benzín ani velké množství dalších chemických látek či plynů. Za sucha je vytvrzená bandáž odolná teplotě 80 °C, ve vlhku se odolnost vůči teplotě snižuje na 50 °C. Nejlepšího účinku při aplikaci dosáhnete, pokud celou bandáž namočíte před nanesením do vody. Na zpracování pak máte zhruba 2–3 minuty

Snadná aplikace a vysoká odolnost

Samotná aplikace bandáže Chemstr je velmi snadná. Namočte ji do vody a následně omotávejte kolem poškozené části potrubí tak, aby došlo k úplnému utěsnění. Pro maximální účinek naneste bandáž v několika vrstvách a po aplikaci ji ručně uhlaďte. Takto nanesená bandáž je odolná vůči tlaku 10 barů. Potřebujete-li odolnost vůči tlaku zvýšit až na 50 barů, stačí před aplikací bandáže použít Chemstr opravárenskou tyčinku s ocelovým plnivem. K finálnímu vytvrzení bandáže dojde po 30 minutách od nanesení. 

Buďte vždy připraveni! Pořiďte si bandáž na opravu potrubí a žádná havárie už vás nezaskočí. V našem e-shopu zakoupíte bandáž o délce 3,6 m a 1,8 m. 

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu