Na zdravém vzduchu zdravý duch. V novém seriálu poradíme, jak z něj vytěžit maximum

pan Fitinka 23.11.2017

Čerstvý vzduch dodává energii tělu i mysli a pomáhá nám efektivně fungovat v hektickém světě. Pobyt v uzavřených prostorách nás však připravil o většinu jeho benefitů. Bolí vás často hlava a cítíte se unavení? Problém může být ve vydýchaném nebo suchém ovzduší.  Tam, kde už nepomáhají okna dokořán, nastupuje moderní technika, která promění kvalitu vzduchu opět ve váš prospěch.

Čerstvý vzduch zahání únavu a podporuje mozkovou aktivitu

Většinu svého života tráví lidé v uzavřených prostorách, kde je nepřetržitý přístup čerstvého vzduchu nedosažitelnou utopií. Čerstvý vzduch má přitom obrovský vliv na naše psychické i fyzické zdraví. Účinně zahání únavu i bolesti hlavy, podporuje mozkovou aktivitu a pomáhá vám cítit se lépe. Jeho přínos je neopomenutelný a nedostatek se záhy negativně odrazí ve vaší produktivitě i náladě. O kontrolu kvality se postará inteligentní čistička vzduchu Solair, která automaticky nastaví vše potřebné.

Dvacet let inovací v oblasti funkcí i vzhledu dalo vzniknout dokonalé harmonii

Holandská firma Duux si dala za cíl změnit kvalitu životních podmínek - efektivně a stylově. Jejich doménou není pouze funkční řešení v oblasti péče o ovzduší, ale i módní design, který potěší každého milovníka moderního bydlení. Dvacetiletá historie dala vzniknout mnoha jedinečným výrobkům, které lze využít jak doma, tak i na pracovišti. Zvlhčovač vzduchu Tag v sobě snoubí eleganci oblých tvarů a tradičních dřevěných detailů. Při výběru můžete uplatnit své nároky na vzhled tak, aby se přístroj stal nedílnou součástí vašeho interiéru.

Na zdravém prostředí záleží

Výrobky s logem větrného mlýna jsou vhodné pro každého, kdo se zajímá o kvalitu životního prostředí nejen vně, ale i uvnitř. Ať už jste alergik, astmatik nebo jen chcete dopřát svým dýchacím cestám tu nejlepší péči, čistička vzduchu Sphere s dvojitou filtrací je tu právě pro vás.

Čistička, zvlhčovač, difuzér a co dál?

V dalších dílech tohoto krátkého seriálu vás seznámíme s informacemi o zařízeních na úpravu vzduchu. Dozvíte se, jaké výhody přináší čistička vzduchu, proč je správná vlhkost ovzduší podstatná pro zdraví dýchacích cest a co všechno umí na pohled obyčejný aroma difuzér Iconic.

Posuňte kvalitu domácího a pracovního prostředí na novou úroveň. Buďte u toho s námi!

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu