Decentrální rekuperace není žádná věda. Jednotka RDZ WHR 61 nabídne čerstvý vzduch, energetickou úsporu a zdravější prostředí

pan Fitinka 06.02.2018

Šetřit energii a peníze je snem každého. Decentrální rekuperace umožní pravidelnou výměnu vzduchu, nahradí klasické větrání a využije energii odpadního vzduchu pro ohřátí vzduchu zvenčí. S lokální rekuperací nepotřebujete složité rozvody ani komplikovaná stavební řešení. Jednoduchá instalace, nízká spotřeba a konstantní teplota. Tak co víc potřebujete?

Spěte do růžova a pracujte na maximum

Spěte lépe a pracujte efektivněji. S čerstvým vzduchem bohatým na kyslík budete plní energie. Zvládejte více práce i zábavy.  Využijte možnosti, které nabízí řízené odvětrávání domácnosti. Eliminujte rizika spojená s kondenzací a problémy s přílišnou vlhkostí. Jednoduše se zbavte plísní, zápachu i znečištěného vzduchu. Jen vy to můžete změnit. Pohodlně pomocí dálkového ovládání řiďte výkon všech lokálních jednotek v místnosti. Nastavte jednotku RDZ WHR 61 na režim volného chlazení a užívejte si čerstvý vzduch, i když je venku chladněji než uvnitř.

Řešení pro všechny prostory

Malé byty, garsonky a jednotlivé pokoje nemusejí být ochuzeny o výhody rekuperace jen proto, že nelze použít centrální řešení. Pořízením decentralizované rekuperační jednotky získáte permanentní přístup k čerstvému vzduchu při zachování energetické úspornosti. Pod větráním si nemusíte představit jen okna dokořán a studený vítr prostupující bytem. Jednotka RDZ WHR 61 zajistí řízené odvětrávání místnosti s rekuperací tepla, zatímco vy šetříte. Třeba na dovolenou.

Čím víc, tím líp

Při použití jedné jednotky RDZ WHR 61 dojde k vytlačení teplého vzduchu z místnosti, zatímco jeho energie je předána tepelnému výměníku. Skrze něj vstoupí do místnosti čerstvý vzduch obohacený o teplo. V jednom pokoji však můžete použít více rekuperačních jednotek naráz. První jednotka vysaje z místnosti odpadní vzduch a uchová jeho tepelnou energii. Druhá jednotka zatím do místnosti přivede předehřátý čerstvý vzduch. Jednotky si vzájemně vymění roli a spolupracují na očistě ovzduší vašeho domova. Vzájemné propojení zvyšuje účinnost řízeného větrání i rychlost výměny vzduchu.

U nás pořídíte nejen rekuperační jednotku, ale i dálkové ovládání nebo rovnou celý set. Tak neotálejte příliš dlouho!

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu