Čistota půl zdraví. Ochraňte své dýchací cesty před škodlivinami snadno a efektivně

pan Fitinka 04.12.2017

Říká se, že čistota je půl zdraví a v případě čistého vzduchu to platí dvojnásob. Dýchací cesty jsou bránou do našeho těla a není snadné ohlídat, co vdechujeme. Drobné částice jsou okem neviditelné a společně s bakteriemi a mikroorganismy jsou všude kolem nás. Není proto od věci dohlédnout na kvalitu ovzduší a pořídit si čističku vzduchu, za kterou vám vaše plíce jednou poděkují. 

Poradí si i s cigaretovým kouřem

Čističky vzduchu fungují na jednoduchém principu, který je založen na přítomnosti několika integrovaných filtrů. Ventilátor prohání vzduch skrze filtry a ty jej zbavují nejen škodlivin, ale i pachů. Čistička vzduchu Solair obsahuje předfiltr, který účinně zachytí velké částice a tím zvyšuje efektivitu vnitřních filtrů. HEPA filtr následně odstraní až 99,97 % všech mikročástic. Filtr z aktivního uhlí zbaví prostředí nepříjemných pachů a snadno si poradí nejen s cigaretovým kouřem, ale i s plísněmi a chemickými látkami.

Nestarejte se o čističku, dejte přednost zábavě

Kvalitu vzduchu však nelze posoudit pouhým okem, a proto jsou čističky Duux vybaveny inteligentními indikátory a senzory. Zelená barva symbolizuje čistý vzduch, červená vás včas upozorní na nutnost čištění. Nemusíte hlídat žádné hodnoty ani provádět složitá měření, o vše se přístroj postará sám a vy si můžete bez starostí užívat výhod čistého vzduchu. Chytré senzory přizpůsobí rychlost ventilátorů úrovni znečištění a ty budou pracovat efektivně i úsporně.

Harmonické spojení jednoduchosti a elegance

Jednoduchost a elegance jsou doménou holandského výrobce. Snadné ovládání nevyžaduje studování manuálů, ale přímo vybízí k okamžitému spuštění. Oblé tvary a čisté linie čističky vzduchu Sphere jsou doplněny osvětlením, které navodí příjemnou večerní atmosféru. Chcete ještě více pohody? Přidejte pár kapek aromatického oleje a provoňte svůj byt tóny levandule či eukalyptu. 

Nezadržujte dech, když nejste pod vodou. Nadechněte se s námi!

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu